De Helende Kracht van het Hart

Contact maken met je hart is belangrijk voor je lichamelijke, emotionele en spirituele gezondheid. Je hartslag en emotionele toestand zijn met elkaar verbonden. Als je negatieve emoties voelt zoals angst of frustratie, word je hartslag onrustig en onregelmatig. Ervaar je daarentegen positieve emoties zoals liefde, geluk of waardering, dan wordt je hartslag rustiger en regelmatiger en wekt energie en vertrouwen op. Je kijk op dingen begint te veranderen. Minder materialistisch. Je maakt je veel minder  druk over het resultaat van jouw handelen en je word niet langer beheerst door stresshormonen.

De kracht van het hart is liefde – liefde voor jezelf en liefde voor anderen.

Liefde is de kortste weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

Door in de rust en de ontspanning te komen en naar binnen te keren en in je hart te komen voel en weet je dat je het anders wil en verlang je ernaar om je levenswijze te veranderen en dat wat je zo graag wil doen in je leven, om hiermee te beginnen!

Je kunt dat lichtje in je hart weer feller, krachtiger en stralender laten schijnen!

Categorieën: Geen categorie