Massage met etherische essentiële oliën

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam.

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een mooie techniek om tijdens de heerlijke Aroma massage 8 essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug, hoofd en voeten. De toepassing heeft als doel de werking te ondersteunen  van het  zenuwstelsel  en het lichaam te helpen in evenwicht te komen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen hun werk.

Aroma Touch Handmassage voor ouderen

Zeker ook op oudere leeftijd is een massage heerlijk om te ontvangen en ook goed voor de gezondheid. De hand wordt zacht gemasseerd met 2 etherische oliën voor een ontspannende en helende uitwerking op de gemoedstoestand. De massage duurt ongeveer 15 minuten.

Als iemand bijvoorbeeld Osteoporose, Reumatische Artritis of Osteoartritis heeft is een zachte massage goed. Een massage helpt spieren te ontspannen, de bloedsomloop te stimuleren en afvalstoffen af te voeren waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het maakt iemand rustig en ontspannen en helpt onrustige gevoelens te verminderen.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

De massage bevat vier stappen:

stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase).

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de heerlijke aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. U wordt  gemasseerd op uw rug, hoofd en voeten.

 De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reuma- of  kankerpatiënten.

Meer info?

Wil je graag meer weten over AromaTouch massage? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.