Wat kan je verwachten van bezielende coaching met energetische therapie?

Herken je het gevoel zoveel te moeten, zoveel verplichtingen en verantwoordelijkheden te hebben, geen tijd meer voor jezelf, ontevreden met het leven te zijn, geen grip meer , steeds moe te zijn, je niet meer kunnen ontspannen of rond te lopen met sombere gedachten en/of  vage fysieke klachten?

Dan kan een coachingstraject met energetische behandeling uitkomst bieden.

Het is een inzichtgevende therapie  welke je weer terug kan brengen bij je eigen ik, de mogelijkheid geeft om je eigen kracht te hervinden en in contact te komen/blijven met je eigen essentie! Wees gewoon jezelf want jij bent liefde, jij bent prachtig!

Intakegesprek
Het intakegesprek is een kennismaking en een  gesprek om inzicht te krijgen in de klachten of het vraagstuk. Het is een gesprek van ongeveer 50 minuten of langer, bedoelt om te bepalen of een behandeling goed aansluit bij de klacht of  het vraagstuk en welke behandeling passend is.

Bezielende coaching
De werkwijze:  is een wisselwerking waarbij ik mij intuïtief afstem op jou en op basis van vaktechnische kennis en levenservaring  waardevolle inzichten geef en praktische handreikingen biedt alsook de kern van de problematiek of het vraagstuk aanraak en verhelder.

Altijd zal die informatie worden doorgegeven die de persoon in kwestie op dat moment aan kan en wat van belang is voor de eigen ontwikkeling. Het zijn handreikingen waarmee je zelf praktisch aan de slag kan gaan en waardoor je in een ontwikkelingsproces komt waarbij jij je ervan bewust wordt  hoe je in het leven staat, hoe je houding, uitstraling en communicatie is naar jouw relaties en welke emotionele pijn van het verleden jouw handelwijze en levensvreugde je kunnen beperken.

Met deze bewustwording kan je zien wat je tegenhoudt en wat je echt wilt in het leven. Het start allemaal met bewust worden zodat je dit kan accepteren en/of veranderen.

Door het inzicht en de tips kun je met meer zelfvertrouwen, enthousiasme, kracht en optimisme verder gaan.

Een coachingsconsult kan een prima vervolg zijn op, of een aanleiding tot een energetische (massage)behandeling of healing welke gericht is op het creëren van fysieke en mentale balans.

Voor wie?
Een coachingsconsult is altijd op de persoon afgestemd en geschikt voor volwassenen alsook kinderen en kan ingezet worden bij zeer uiteenlopende levensvraagstukken die een psychische, emotionele, fysieke of spirituele aard hebben. Voorbeelden van levensvragen die tijdens een reading & healing aan de orde kunnen komen, zijn o.a.:

• Waarom ben ik zo moe en hoe kan ik meer energie krijgen?
• Hoe kan ik mijn grenzen beter stellen?
• Hoe blijf ik dicht bij mijzelf en laat ik anderen mijn levenswijze niet bepalen?
• Zit ik wel op de juiste werkplek?
• Hoe kom ik wat betreft werk in combinatie met mijn privéleven in balans?
• Waarom trek ik altijd de ‘verkeerde’ partner aan?
• Hoe kan ik omgaan met mijn hooggevoeligheid?
• Waarom kan ik mij zo slecht concentreren?
• Wie ben ik eigenlijk? Waar wil ik heen met mijn leven?
• Hoe kan ik mijn droom, mijn passie realiseren?
• Waarom heb ik altijd last van hoofdpijn/migraine, buikpijn, vermoeidheid, diarree, koude voeten

Meer info?

Wil je graag meer weten over Bezielende Coaching met Energetische Therapie? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.