Wanneer energie in je lichaam niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je zelfs ziek worden. 

Bijvoorbeeld door te veel stress of onverwerkte emoties/ervaringen waar je geen raad mee weet.  Dit beïnvloedt je functioneren binnen relaties, op je werk en ook je geluksgevoel.  

Een healingsessie of energetische behandeling kan de energiestroom positief beïnvloeden.  Het is een behandeling die uitgaat van een holistisch mensbeeld (de mens wordt in zijn geheel bekeken) en waarbij aandacht wordt geschonken aan de relatie tussen fysieke, mentale en zielsaspecten.  

Tijdens de behandeling worden energieblokkades aan het licht gebracht en behandeld  zodat doorstroming van energie op gang wordt gebracht. De behandeling wordt indien nodig ondersteunt  met lichte drukpuntmassage (voeten en hoofd) en met het opleggen van chakra edelstenen.  

Na de behandeling licht ik mijn bevindingen toe welke inzicht verschaffen in de problematiek.  

‘De energiestroom wordt weer uitgenodigd om natuurlijk te stromen’.  

Voor wie? 

Een healingsessie is geschikt voor jong en oud en kan ingezet worden bij zeer uiteenlopende lichamelijke, psychische, emotionele of spirituele klachten en/of vraagstukken.  Een behandeling kan effectief zijn bij o.a.:

• Diverse fysieke klachten zoals terugkerende hoofdpijnen (migraine) en/of
‍  
spanningsklachten.
• Depressiviteit, prikkelbaarheid, angsten, negatieve gemoedstoestand 
• Hooggevoeligheid, aarden, afschermen en begrenzen/ weerbaarheid 
• Gevoelens van onzekerheid 
• Moeite met loslaten (van emoties, mensen) 
• Levensvraagstukken (relatie, werk, talenten) 

Herken je jezelf of je kind in genoemde problematiek of zit je met een ander lichamelijk, psychisch en/of emotioneel vraagstuk waar je graag aan wilt werken en wil je een holistische invalshoek uitproberen? Een energetische behandeling kan dan uitkomst bieden.  

Meer info?

Wil je graag meer weten over Healing? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.