"Mijn kracht is de kwaliteit en de talenten van de mens te zien en hun potentie en dat te belichten"

De behandelingen worden uitgevoerd door mij, Nel de Vries. Ik ben  werkzaam als Holistisch Energetisch therapeut. Ik ben een rustige zeer positief ingestelde vrouw  met veel  levenservaring.

Mijn expertise en passie is mensen te  begeleiden tijdens het leven – omgang met het leven en met omgang van verliesvormen. Mijn kracht is de kwaliteit en de talenten van de mens te zien en hun potentie en dat te belichten. Ik heb tijdens de opleiding en daarna mijn intuïtieve en helende vermogens mogen ontdekken en verder mogen uitbreiden.

Mijn doel is om mensen in contact te brengen met de eigen mooie essentie om van daaruit beter en krachtiger te kunnen gaan functioneren en te leven vanuit hun hart! Op weg naar een gelukkig(er) leven!

Mijn achtergrond omvat onder andere een opleiding tot Holistisch Energetisch therapeut, gecertificeerd voor de Massage Aromatherapie en Sabaaydimassage en cursus edelsteentherapie

Ik werk vanuit mijn hart, met onvoorwaardelijke liefde, op basis van gelijkwaardigheid, zonder oordeel met empathie en respect voor jou.

Ik woon en werk in Leeuwarden en heb 3 volwassen kinderen, 2  zonen en 1 dochter.

Achtergrond

Gewerkt bij Sociale Zaken van de gemeente Leeuwarden als Consulent Inkomen en momenteel parttime werkzaam als Consulent werk/aansluitfunctionaris voor sociaal Wijkteam Noord-Oost. Daarvoor heb ik 2 jaren gewerkt als sociaal werkster bij Wijkteam Oud-Oost, echt een pioniersfunctie.

In deze 2 jaren ervaarde ik de samenwerking en werkwijze van de reguliere zorg en miste vaak een goede aansluiting met de reguliere zorg door de protocollen en bureaucratie waardoor schrijnende levenssituaties vaak niet adequaat werden opgepakt of niet serieus genomen. En waarin macht en hiërarchie en in hokjes denken de werkwijze bepaalde van zorgorganisaties en de hulpverleners zich hieraan moeten houden.

Omdat ik er niet meer achter kon staan  ben ik onder andere om die reden gestopt met mijn werkzaamheden als sociaal werker. Ik had wel vertrouwen in holistische energetische therapie en verwees mensen hiernaar door met succesvolle resultaten.

Mijn kennismaking  met holistisch energetisch therapeut Esther van der Werf van Praktijk Eigen Wijze heeft mijn ogen en mijn hart geopend! De therapie had als resultaat dat ik een hele andere nieuwe levensweg ben ingeslagen. Door inzicht en bewustwording van mijn leven en de pijn van mijn innerlijke kind te leren helen begon ik weer te stralen en kwam ik steeds meer in mijn kracht!

In september 2012 ben ik begonnen met de 4 jarige Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut ben ik in november 2016  afgestudeerd.