Bewust balans in je leven zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als psychisch sociaal.

Dat is wat wij allemaal graag willen. Toch is dat vaak niet zo en is het moeilijk om te realiseren. Je wordt veelal belemmerd door  jezelf waardoor je niet kan kiezen voor jezelf en je niet voluit kan leven zoals jij dat zou willen. Bijvoorbeeld door gevoelens van schuld,  boosheid, spanningen, eenzaamheid, verdriet, angst, koppigheid, onzekerheid, waardeloos voelen, enz.

Belemmeringen kunnen zich op verschillende gebieden voordoen. Innerlijke belemmeringen kunnen gevormd zijn in je jeugdjaren of door latere ingrijpende gebeurtenissen, maar daar ben je je wellicht niet volledig van bewust. Dit komt tot uiting in je gedrag, voelen, denken, emoties en houding naar jezelf en  naar anderen.

Je reageert daardoor vaak nog vanuit je gekwetste deel, je innerlijke kind. Het onverwerkte gekwetste deel van jezelf wat niet de aandacht en de liefde heeft gekregen wat het zo nodig had. Of door ingrijpende gebeurtenissen/trauma die je niet hebt verwerkt en in de “schaduw”zijn achtergebleven en in je lichaamscellen opgeslagen zijn en waar je liever niet naartoe wilt omdat dit te pijnlijk is. Dit kan ook verschillende fysieke klachten geven.

Zo pas je je doorgaans aan, durf je geen nee te zeggen, geef je geen grenzen aan, wil je niet op de voorgrond treden en laat je anderen de besluiten nemen en neem je niet de eigen ruimte in die je nodig hebt door overtuigingen zoals : ik kan het niet! Of ik ben toch niks waard!

Dit onverwerkte deel van jezelf met de bijbehorende emotionele pijn wil gezien worden en aandacht krijgen en door verwerking ervan krijg je inzicht hoe deze ingrijpende ervaringen tot in het heden hebben doorgewerkt.

Ook door externe belemmeringen kun je uit balans raken.  Je partner die druk op jeuitoefent, je kinderen die je iedere keer weer boos krijgen, je baas die geen rekening met je houdt, een vriend(in) die niet echt in je geïnteresseerd is of je zit in deverkeerde baan, in het verkeerde bedrijf of je hebt geen werk meer.

Kortom, invloeden van binnenuit en buitenaf die je hinderen om de gewenste balans te vinden. Je hebt het gevoel de regie over je eigen leven kwijt te zijn en niet gehoord of gezien te worden. Daardoor raak je vermoeid en overprikkeld en heb je weinig (zelf)vertrouwen. Dit kan je dermate belemmeren dat je vastloopt. Je wilt graag veranderen maar het lukt je niet.  Dit kost veel energie en kan je blokkeren in je fysieke energiestroom.

Door de werkwijze bezielende coaching met Energetische Therapie kan je weer in balans komen door je bewust te worden van jouw levenswijze,  jouw patronen en overtuigingen die je belemmeren in het nu. Het is tijd om Ruimte te scheppen voor een nieuw begin, voor verandering!

De weg naar verandering vraagt moed van jou en zelfreflectie en verantwoording nemen voor je gedrag en voor wie je bent en het verlangen om jezelf te ontwikkelen en te groeien zodat jouw potentie en talenten zichtbaar worden!

Daarbij kan ik je coachen door tot rust te komen en stappen te zetten richting jouw doel, door het herstellen van de emotionele blokkades door inzicht en bewustwording in combinatie met healing waardoor het zelfherstellend vermogen in werking kan treden.

Je leert je authenticiteit te ervaren en je valkuilen te herkennen.

Hierdoor kom je weer in je kracht te staan, krijg je meer zelfvertrouwen en sta je open voor verandering, neem je weer de eigen regie in handen over je leven en kan je weer bewuste keuzes maken!

Voor behandeling van de volgende klachten:

 • Burn out
 • Stress
 • Kwetsbaar voelen
 • Vermoeidheid
 • Depressie
 • Fysieke klachten
 • Faalangst
 • Angst voor het leven
 • Minderwaardigheidsgevoel
 • Onzeker
 • Klachten door rouw en verlies

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over Bezielende Coaching met Energetische Therapie? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.